ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αγαπητοί γονείς και αθλητές της Αγωνιστικής μας ομάδας,

Ενόψει της επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων της Αγωνιστικής ομάδας, σας ενημερώνουμε για τον νέο τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν και τους νέους κανονισμούς.

  • Πατώντας στον σύνδεσμο, θα βρείτε τους Κανόνες Ασφαλούς Προπόνησης  που έχουν δημοσιοποιηθεί απο την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και πρέπει να τηρηθούν.
  • Εν συνεχεία, σας παραθέτουμε τους νέους κανόνες για τον τρόπο που θα κινούμαστε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ: 1. Η είσοδος για το κολυμβητήριο θα γίνεται αποκλειστικά από την Πύλη Δ. 2. Η είσοδος για την πισίνα Ρ5 θα γίνεται από το πρώτο μεγάλο πάρκινγκ στη γεφυρίτσα. 3. Η είσοδος για την 25άρα πισίνα θα γίνεται από την είσοδο των γραφείων (ΑΜΕΑ). 4. Θα πρέπει να περνάμε από το σημείο ελέγχου, να δηλώνουμε το όνομά μας, αφού θα έχουμε δώσει τα σχετικά έγγραφα την πρώτη φορά, και έπειτα θα περνάμε στον χώρο προπόνησης. 5. Η άφιξη στον χώρο θα πρέπει να γίνεται 15-20 λεπτά πριν την έναρξη των προπονήσεων. 6. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται από το ίδιο σημείο εισόδου. 7. Οι γονείς θα πρέπει να παραμένουν στα αντίστοιχα πάρκινγκ, χωρίς να συνωστίζονται, και δεν θα εισέρχονται στον χώρο προπόνησης. 8. Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων, θα γίνεται μόνο χρήση τουαλέτας σε περίπτωση ανάγκης.
  • Ακόμα, παρακάτω επισυνάπτουμε τα δύο (2) ιατρικά έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν οι αθλητές για την έναρξη των προπονήσεων (κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει μαζί του και φωτοτυπίες των δύο εντύπων):
  • Τέλος, η προπόνηση θα χωρίζεται σε δύο γκρουπ: Α’ γκρουπ 14:30-16:00 (στην Ρ5) και Β’ γκρουπ 16:30-18:00 (στην 25άρα)

Αναμένουμε την οριστική ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων (πιθανότατα 19-20/5) για την οποία θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Newsletter