ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς και αθλητές της ομάδας μας,

Ευχόμαστε καλό μήνα, καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και αυτή τη δυσκολία που παρουσιάζεται μπροστά μας. Μετά από τις εξελίξεις που απαιτούν την αναστολή της λειτουργίας όλων των κολυμβητηρίων στην Αττική, σας ενημερώνουμε τα εξής:

  • Τη Δευτέρα 2/11 όλα τα προγράμματά μας θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις ώρες που είναι προγραμματισμένα.
  • Από την Τρίτη 3/11 έως την Πέμπτη 3/12 ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
  • Για την Αγωνιστική και την Προαγωνιστική θα γίνουν προσπάθειες να βρεθούν λύσεις ανάγκης, ώστε οι αθλητές μας να μπορέσουν να έχουν κάποια επαφή με το νερό. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα 2/11 και θα σας ανακοινωθούν άμεσα. Εξυπακούεται ότι οι επιλογές είναι ελάχιστες και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες για να επιτευχθούν.
  • Όλοι ανεξαιρέτως οι κολυμβητές μας, όλων των κατηγοριών, θα παίρνουν οδηγίες από τους προπονητές της ομάδας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο τη φυσική τους κατάσταση, για να μπορέσουν να επανέλθουν γρήγορα σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τη λήξη των έκτακτων μέτρων.
  • Θα παρακαλέσουμε γονείς και αθλητές να ελέγχουν καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις ενημερώσεις που θα στέλνουμε, ώστε η επικοινωνία μας να είναι άμεση και πλήρης.

Η Διοίκηση, οι προπονητές και όλοι οι συνεργάτες του ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ είμαστε στη διάθεσή σας και να είστε βέβαιοι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα μας να παραμείνει υγιής, ενωμένη και δυνατή.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Newsletter