ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αγαπημένοι γονείς και αθλητές της Προαγωνιστικής ομάδας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από Δευτέρα 1/6 θα ξεκινήσουμε γυμναστική για την Προαγωνιστική μας ομάδα (συμπεριλαμβάνονται και από τα Επίλεκτα οι αθλητές γεννημένοι το 2011 που προπονούνται με τον κύριο Σεβαστάκη) μέχρι να μας επιτραπεί η είσοδος στις πισίνες. Οι ώρες θα είναι 17:30-18:30 στον περιβάλλοντα χώρο, πίσω από τις κερκίδες, στο κλειστό κολυμβητήριο.

Ενόψει λοιπόν της επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων της Προαγωνιστικής ομάδας, σας ενημερώνουμε για τον νέο τρόπο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν και τους νέους κανονισμούς.

1. Η είσοδος για το κολυμβητήριο θα γίνεται αποκλειστικά από την Πύλη Δ. 2. Η γυμναστική θα πραγματοποιείται στον περιβάλλοντα χώρο, πίσω από τις κερκίδες, στο κλειστό κολυμβητήριο, οπότε το σημείο συνάντησης των αθλητών, η είσοδος και η έξοδός τους θα είναι στο μεγάλο πάρκινγκ μπροστά από τα γραφεία των συλλόγων. 3. Θα πρέπει να περνάμε από το σημείο ελέγχου, να δηλώνουμε το όνομά μας, αφού θα έχουμε δώσει τα σχετικά έγγραφα την πρώτη φορά, και έπειτα θα περνάμε στον χώρό της προπόνησης. 4. Η άφιξη στον χώρο θα πρέπει να γίνεται 15-20 λεπτά πριν την έναρξη της γυμναστικής, οπότε όλοι πρέπει να είστε στον χώρο στις 17:10. 5. Οι γονείς θα πρέπει να παραμένουν στο πάρκινγκ, πίσω από τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί, χωρίς να συνωστίζονται, και δεν θα εισέρχονται στον χώρο προπόνησης. Απαγορεύεται ρητά οι γονείς να περάσουν τα κιγκλιδώματα τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο των αθλητών. 6. Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων, θα γίνεται μόνο χρήση τουαλέτας σε περίπτωση ανάγκης.

Ακόμα, παρακάτω επισυνάπτουμε τα δύο (2) ιατρικά έντυπα που πρέπει να συμπληρώσουν οι αθλητές για την έναρξη των προπονήσεων (κάθε αθλητής θα πρέπει να έχει μαζί του και φωτοτυπίες των δύο εντύπων). Μπορείτε να τα συμπληρώσετε στον προσωπικό σας γιατρό (οποιασδήποτε ειδικότητας) ή στον γιατρό της ομάδας κύριο Αντωνακάκη (μόνο κατόπιν ραντεβού). Χωρίς αυτά τα έντυπα ο αθλητής δεν θα μπορεί να εισέλθει στον χώρο. 

Τέλος, οι προπονητές θα είναι 3, οπότε και οι αθλητές θα χωριστούν σε 3 γκρουπ. Κάθε αθλητής θα πρέπει απαραιτήτως να έχει μαζί του το δικό του στρώμα.

Αναμένουμε την οριστική ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων για την οποία θα σας ενημερώσουμε αμέσως.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Newsletter