Καλως Ηρθατε στον Αθλητικο Ομιλο

Α.Ο Ωκεανος

Ο Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ έχει πετύχει να είναι ο μεγαλύτερος από τους συλλόγους που στεγάζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, λειτουργώντας τμήματα Κολύμβησης Baby Swimming και τμήματα Κολύμβησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2002, λειτουργεί όμως ολοκληρωτικά από το 2004 όταν μετακόμισε και έθεσε ως βάση του τις ολυμπιακές κολυμβητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν τη νέα βάση, δημιουργεί τη μεγαλύτερη  ακαδημία μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα επανδρώνει με δικά του παιδιά τις προαγωνιστικές και αγωνιστικές του ομάδες, οι οποίες σταθερά κατέχουν μια θέση μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες στα Πανελληνία Πρωταθλήματα Κολύμβησης.

Όλα τα παραπάνω, πραγματοποιήθηκαν χάρη στην καθημερινή και αδιάκοπη προσπάθεια των προπονητών του Α.Ο. ΩΚΕΑΝΟΣ, των ανθρώπων που ανιδιοτελώς προσφέρουν την βοήθεια τους τον σύλλογο. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, άρτια καταρτισμένους στον τομέα της κολύμβησης. Δουλεύοντας με όρεξη, υπομονή και επιμονή κατάφεραν τις μέχρι τώρα επιτυχίες, προσβλέποντας τις επόμενες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

BABY SWIMMING

Newsletter