ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς και αθλητές του ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ,

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που επιβάλλονται από την κυβέρνηση λόγω covid-19, αναστέλλονται όλα τα προγράμματα προπόνησης για όλους τους αθλητές από σήμερα έως τις 15 Μαρτίου 2021.
Για κάθε αλλαγή και ο,τιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε έγκαιρα από τα social media του συλλόγου μας.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ενημερώσουμε για τα κάτωθι:

  • Ο ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ με σοβαρότητα και πειθαρχία καθ’ όλη τη διάρκεια όλης της πανδημίας τήρησε πιστά όλα τα μέτρα που η Πολιτεία όριζε κάθε φορά.
  • Διαπιστώσαμε, μετά από εμπειρία σχεδόν ενός έτους, ότι η κολύμβηση δεν επιβάρυνε την επιδημία στο παραμικρό, καθώς σε εκατοντάδες covid test που υποχρεωτικά έκαναν οι αθλητές μας κάθε εβδομάδα, δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό!
  • Θεωρούμε εντελώς παράλογη την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει για άλλη μια φορά την πόρτα των κολυμβητηρίων, που έτσι κι αλλιώς, και αδικαιολόγητα, την είχε ανοίξει μερικώς για ελάχιστους κολυμβητές.
  • Η επιβολή των νέων σκληρότερων μέτρων που ανακοίνωσε από σήμερα η Κυβέρνηση αφορά ουσιαστικά μόνο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Παρόλα αυτά, ο ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ καλεί όλους τους αθλητές του να πειθαρχήσουν όπως οφείλουν και με τις υποδείξεις των προπονητών να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Με την ελπίδα ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που στερούμαστε αυτό που τόσο αγαπάμε, δείξτε κουράγιο και υπομονή και σύντομα θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί από πριν.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
ΑΟ ΩΚΕΑΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Newsletter